Blog

Jaké jsou nejkvalitnější řezné a mazací oleje?

Při jakémkoli třískovém opracování, ať už je to vrtání, frézování nebo řezání, nezapomínejte na kvalitní řezný olej.

Nejtenčí řezný kotouč na světě

Dovolujeme si Vám představit novinku německého výrobce RHODIUS – nejtenčí řezný kotouč na ruční řezání na světě RHODIUS XTK6 EXACT!

Průvodce nýtování plechů: Výhody, nástroje i tipy

Chcete kvalitně spojit dva plechové pláty? Řešením je nýtování. Přirozeně, dá se to zvládnout s pomocí kladiva, nýtů a standardního příslušenství ale proč si práci komplikovat? Dnes na trhu najdete nejen nýtovací kleště, ale také elektrické nebo vzduchové nýtovačky, které celý proces urýchlí. Co je nýtování, jaké jsou jeho výhody a které nástroje na nýtování jsou pro vaše potřeby nejvhodnější?

Máte atypický rozměr brusky? Brusné pásy na míru vám vyrobíme do 5 dnů

V naši nabídce najdete brusné pásy od rozměru 5 x 533 mm až po 1600 x 2800 mm. Nechybějí ani prémiové značky: Hermes a Eisenblätter. Samozřejmostí je výběr různých brusiv – nejčastěji keramické zrno. Máme k dispozici také zirkón-korundové zrno nebo silicon karbid. Snažíme se mít nejkvalitnější i nejširší nabídku. Přesto se může stát, že brusný pás potřebných rozměrů u nás nenajdete. Skvělé správy: vyrobíme vám jej na míru, již do 5 dní. Jak na to?

Broušení a leštění koutových svarů a tvarových konstrukcí

Brúsení a následné sjednocování povrchu kolem kútového svaru se pouív nejmä pfii opracování&iacutu; konšstrukcií z nerezu. Jde hlavně u výrobu konštrukcií, zábradlí, apod.

Vivtograin – ryché, dlouhé a efektivní broušení

VICTOGRAIN Výrobky patří do skupiny najefektívnějších přípravků pro broušení na světě. Pomocí trojhranného, ​​přesného tvaru brusného zrna od PFERDu se dosáhne jedinečného brusného výkonu.