Jaké jsou nejkvalitnější řezné a mazací oleje?

Při jakémkoli třískovém opracování, ať už je to vrtání, frézování nebo řezání, nezapomínejte na kvalitní řezný olej.

Řezné a mazacÍ pŘípravky na ABSE

Karnasch nabízí ekologický univerzální mazací olej a řezný olej. Tyto oleje se vyrábějí v různých formách a umí rapidně prodloužit životnost nástroje a také zrychlit pracovní proces. Použitím takových olejů nejen dosáhnete nejlepších výsledků řezání, ale také trvale minimalizujete výrobní náklady. Dosáhnete i kvalitnějšího a přesnějšího povrchu obráběného materiálu.

Rezné oleje Karnasch

Řezné oleje Karnasch byly speciálně navrženy pro obráběcí aplikace a jsou vhodné i pro minimální mazání. Můžete je použít při řezání, frézování, vrtání, vystružování, zahlubování, broušení a závitování.

Výhody

1.    DLOUHÁ ŽIVOTNOST NÁSTROJE

Mazací a řezné oleje Karnasch vedou ke zlepšené, velmi dlouhé životnosti nástroje.

dlhá životnosť

2.    VYLEPŠENÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY

Mazací a řezné oleje Karnasch zaručují vylepšenou povrchovou úpravu při řezání, frézování, vrtání, závitování, vystružování a zahlubování.

vylepšené povrchové úpravy

3.    PRÉMIOVÁ KVALITA

Produkty od Karnasch jsou vyráběny s mimořádnou péčí a procházejí rozsáhlými ověřovacími procesy na zajištěním kvality.

prémiová kvalita

4.    BEZ POHONNÝCH NÁSTROJŮ

Mazací a řezný olej Karnasch ve spreji neobsahuje hnací plyny. Takhle je reálný objem 500ml vydrží vám opravdu dlouho.

bez pohonných nástrojov

5.    VYSOKÁ EFEKTIVITA

Emulze vykazují vysokou kvalitu i po ředění. 5 % oleje = pro normální konstrukční oceli a všechny barevné kovy, 10% oleje = pro oceli větší pevnosti, nerez. Pro těžce opracovatelné oceli může být přimícháno 50 % oleje do vody.

Vysoká efektivita

MECUTOIL 100 - VYSOCE VÝKONNÝ KONCENTRÁT MAZIVA

MECUTOIL 100 – detail produktu

MECUTOIL 100

Olej se za stálého míchání smíchá s vodou (olej do vody). Výsledkem je vynikající a vysoce ekonomický univerzální řezný olej. Výrazně zvyšuje životnost nástroje a povrchovou úpravu při řezání, frézování, závitování, vystružování, vrtání, broušení. 5% oleje ve vodě pro oceli nízké odolnosti (konstrukční oceli) a neželezné kovy (hliník, měď, mosaz). Pro vysokolegované oceli (nerezavějící oceli) přidejte 10 % oleje. Při velmi náročných operacích a materiálech zvyšte množství oleje nebo použijte pouze čistý olej.

MECUT SPREJ -  ORGANICKÝ VYSOCE VÝKONNÝ ŘEZNÝ OLEJ PRO NÁROČNÉ PROCESY ŘEZÁNÍ

MECUT SPREJ - detail produktu

Mecut sprej

Zvlášť vhodné pro obrábění materiálů, které se obtížně řežou, jako jsou nerezavějící a žáruvzdorné oceli, slitiny niklu, titan, ocel, hliník a slitiny hliníku. Aplikujte přímo na obrobek/nástroj. Nechte krátce vsáknout, v případě potřeby postup zopakujte. S mazacími přísadami - bez složek minerálních olejů. Obsahuje antikorozní přísady – odolné proti degradaci.

MECUT VOSK - VYSOCE ÚČINNÝ MAZACÍ VOSK

MECUT VOSK – detail produktu

MECUT VOSK

Bez silikonu. Ideální pro práci v náročných polohách, jako je „práce nad hlavou“ a na strojích bez chladicího systému. Vosk se nalepí na nástroj. Žádné kapání a stříkání. Výrazně zvyšuje životnost nástroje a povrchovou úpravu. Pro obrábění všech druhů oceli a neželezných kovů jako je hliník, měď a mosaz.

UNIVERZÁLNÍ ŘEZACÍ PASTA

UNIVERZÁLNÍ ŘEZACÍ PASTA – detail produktu

UNIVERZÁLNA REZACIA PASTA

Bez chlóru. Ideální pro práci v náročných polohách, jako je „práce nad hlavou“ a na strojích bez chladicího systému. Přilepte tyčinky na nástroj. Žádné kapání a šplouchání. Výrazně zvyšuje životnost nástroje a povrchovou úpravu při řezání, frézování, závitování, vystružování, vrtání a broušení. Pro obrábění všech ocelí a nejtvrdších materiálů jako je titan, jakož i mangan, ocelolitina, chromniklové nebo molybdenové oceli. Vynikající také pro všechny neželezné kovy jako hliník, měď a mosaz.